TEATRET
 
 
TEATRET

TEATER DER SPILLES AF LYST

Teatret Gorgerne er Danmarks mest ambitiøse frivillige musicalensemble.

Siden sin start i 1997 har teatret arbejdet målrettet med at udvikle sit virke både kvalitativt og kvantitativt. Det er lykkedes, og Gorgerne er i dag garant for kvalitet og fungerer i høj grad som ”øvested” for upcoming sangere og skuespillere og et springbræt til den professionelle verden. Mange professionelle kræfter bakker op om ensemblets virke og lægger en masse arbejde for Gorgerne i forbindelse med store produktioner.

Teatret Gorgernes vigtigste formål er at skabe originale og medrivende musikteater. I Danmark har musicaltraditionen længe stået i stampe og genren betegnes af mange som laveste fællesnævner indenfor teater. Det har været vores mål at ændre på den opfattelse og bidrage til det danske teaterliv, både med nye, ukendte værker, og gigantiske, overdådige produktioner af velbevandrede musicalklassikere.

I 2009 indtog Teatret Gorgerne for første gang Tivolis smukke koncertsal med succesmusicalen “CHESS”, der spillede for fulde sale til samtlige forestillinger. Sidste år fik Gorgernes det prestigefulde hverv at stå for Danmarks premieren på en af de sidste 10 års mest populære musicals: “MONTY PYTHON’S SPAMALOT” der lagde folk ned i Gladsaxe Teaters sal.

GORGERNE.DK

GÅ TIL TEATRETS HJEMMESIDE

NYHEDSBREV

HOLD DIG OPDATERET

FACEBOOK

BLIV VEN MED TEATRET

 

Nu vender Teatret Gorgerne tilbage til Tivoli for at fejre en af verdens mest populære og mest betydningsfulde musicals: “JESUS CHRIST SUPERSTAR”, der skal fejres på behørig vis efter i 40 år at have chokeret og fascineret verden over.

www.gorgerne.dk kan du læse meget mere om Gorgernes produktioner og koncerter, samt se billeder og anmeldelser fra tidligere forestillinger. Du kan også blive ven med Teatret Gorgerne på Facebook, eller tilmelde dig vores Nyhedsbrev. Så vil du fremover blive opdateret med nyt om Teatrets forestillinger og koncerter.